Giriş Kayıt
Levent Ülgen

Levent Ülgen (61)


Oyuncu

Levent Ülgen, 08 Ağustos 1962 Konya, Türkiye doğumlu oyuncu.

Niyazi Gül Dörtnala (2015), Kaçış (2022), Kiralık Aşk (2015), Kuzgun (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1962
Doğum Yeri: Konya, Türkiye
Burcu: Aslan
8.1 (17 Oy)
  • Currently 162.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 61 Aksiyon Oyuncu    
2022 Aksiyon Oyuncu 5.9 995
2020 Komedi Oyuncu 7.1 28
2019 57 Biyografi Oyuncu 8.2 14,111
2019 57 Aksiyon Oyuncu 6.5 6,509
2019 Dram Oyuncu 7.8 3,986
2018 Komedi Oyuncu 4.8 52
2017 55 Komedi Oyuncu 5.0 208
2016 54 Komedi Oyuncu    
2016 54 Komedi Oyuncu 4.1 204
2015 53 Dram Oyuncu    
2015 53 Dram Oyuncu 6.2 288
2015 Komedi Oyuncu 7.3 9,880
2015 53 Dram Oyuncu 5.1 123
2015 53 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,522
2014 52 Komedi Oyuncu 5.0 398
2013 Talk-Show Oyuncu 7.7 201
2013 Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 2.8 97
2011 49 Dram Oyuncu 5.3 1,530
2010 48 Dram Oyuncu 3.2 44

Nene Hatun: Aziziye
2010 48 Biyografi Oyuncu 5.6 35
2009 47 Dram Oyuncu 5.9 162
2008 Komedi Oyuncu 3.2 2,667
2008 Komedi Oyuncu 2.0 68
2007 Komedi Oyuncu 1.2 201
2006 Macera Oyuncu 3.6 4,284
2003 Dram Oyuncu 6.8 76
2003 Dram Oyuncu 4.1 35
2003 Dram Oyuncu 5.6 10
2002 Komedi Oyuncu 6.3 2,209
2002 Dram Oyuncu    
1996 34 Dram Oyuncu 5.8 87
1994 32 Tarihi Oyuncu 9.2 2,790
1992 30 Macera Oyuncu 6.8 79
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film