Giriş Kayıt
Luca Zingaretti

Luca Zingaretti (62)


Oyuncu, Yapımcı

Luca Zingaretti, 11 Kasım 1961 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu, yapımcı.

Il commissario Montalbano (1999), Hayatımız (2010), Artemisia (1997), Rose Adası'nın İnanılmaz Hikâyesi (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1961
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Oyuncu 6.9 7
2022 Suç Oyuncu 7.2 75

Rose Adası'nın İnanılmaz Hikâyesi
2020 59 Komedi Oyuncu 6.8 1,220
2019 Dram Oyuncu 7.5 901
2018 57 Komedi Oyuncu 6.0 636
2018 57 Oyuncu 6.8 1,950
2018 57 Komedi Oyuncu 5.0 506

Kayıp Balık Dori
2016 55 Animasyon Çeşitli 7.2 300,387
2014 53 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.3 760

Pıtırcık Tatilde
2014 53 Komedi Oyuncu 6.2 3,457

Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde
2012 51 Macera Oyuncu 5.3 16,532
2012 51 Komedi Oyuncu 6.2 614

Bir Katliam Romanı
2012 51 Dram Oyuncu 7.2 2,856
2012 51 Komedi Oyuncu 5.8 1,782
2011 50 Animasyon Oyuncu 5.8 59
2011 50 Komedi Oyuncu 5.7 284
2010 49 Tarihi Oyuncu 6.4 628

Hayatımız
2010 49 Dram Oyuncu 6.7 2,374
2010 49 Komedi Oyuncu 5.8 430

Vahşi Kan
2008 47 Biyografi Oyuncu 6.2 1,020

Abim Evin Tek Çocuğu
2007 46 Komedi Oyuncu 7.0 6,747
2006 45 Dram Oyuncu 5.9 106

Ayrılık Günleri
2005 44 Dram Oyuncu 5.9 561
2005 Dram Oyuncu 6.5 134
2005 44 Suç Oyuncu 7.1 650
2002 41 Biyografi Oyuncu 7.2 544
2002 41 Dram Oyuncu 5.9 237
2002 41 Komedi Oyuncu 6.1 18
1999 Suç Oyuncu 8.4 4,361
1999 Biyografi Oyuncu 6.0 3,208
1998 37 Dram Oyuncu 6.7 537
1997 36 Dram Oyuncu 5.3 49
1997 36 Biyografi Oyuncu 6.7 2,198
1995 Dram Oyuncu 5.9 10,191
1994 33 Dram Oyuncu 6.6 325
1991 Oyuncu 7.8 10
1987 26 Dram Oyuncu 7.2 667
1987 Oyuncu 6.2 7
1984 23 Suç Oyuncu 6.5 721
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024