Giriş Kayıt
Silvano Zignani

Silvano Zignani


Yapım Yöneticisi

Silvano Zignani, yapım yöneticisi.

Un gatto nel cervello (1990), Il corsaro nero (1971), Quando Alice ruppe lo specchio (1988), La belva col mitra (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Korku Yapım Yöneticisi 5.7 2,727
1989 Korku Yapım Yöneticisi 4.1 210
1988 Korku Yapım Yöneticisi 5.3 1,107
1988 Korku Yapım Yöneticisi 5.3 722
1977 Suç Yapım Yöneticisi 6.1 809
1971 Aksiyon Çeşitli 5.9 227
1971 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 1,589
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,933) The 100 (1,722) Fear the Walking Dead (1,392) Euphoria (1,362) La casa de papel (1,186) The Big Bang Theory (1,106) Chernobyl (1,096) 13 Reasons Why (1,056) Yellowstone (1,054) Legion (1,020)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019