Giriş Kayıt
Meral Zeren

Meral Zeren (74)


Oyuncu

Çigdem Gümüs, 01 Ocak 1950 Sanliurfa, Türkiye doğumlu oyuncu.

Köyden İndim Şehire (1974), Salak Milyoner (1974), Banker Bilo (1980), Salako (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Çigdem Gümüs
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1950
Doğum Yeri: Sanliurfa, Türkiye
7.8 (21 Oy)
  • Currently 156.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 5.4 10
2006 56 Dram Oyuncu 2.8 16
1991 Komedi Oyuncu 5.7 22
1986 Dram Oyuncu 7.5 45
1980 30 Komedi Oyuncu 7.6 7,448
1979 29 Dram Oyuncu 5.4 9
1976 26 Komedi Oyuncu 7.1 1,907
1975 25 Komedi Oyuncu 6.3 4,447
1975 25 Komedi Oyuncu 6.8 2,809
1975 25 Komedi Oyuncu 7.3 1,849
1974 24 Macera Oyuncu 7.4 6,531
1974 24 Macera Oyuncu 8.3 11,918
1974 24 Komedi Oyuncu 7.9 7,990
1974 24 Dram Oyuncu 6.2 66
1973 23 Aksiyon Oyuncu 5.3 51
1973 23 Dram Oyuncu 6.1 151
1973 23 Romantik Oyuncu 4.6 165
1973 23 Macera Oyuncu 6.5 828
1972 22 Aksiyon Oyuncu 5.6 282
1972 22 Komedi Oyuncu 5.5 203
1972 22 Suç Oyuncu 4.6 222
1972 22 Macera Oyuncu 6.2 1,473
1972 22 Macera Oyuncu 5.8 204
1971 21 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,827
1971 21 Fantastik Oyuncu 5.5 27
1971 21 Macera Oyuncu 5.1 16
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film