Giriş Kayıt
Bernardino Zapponi

Bernardino Zapponi (72)


Senarist

Bernardino Zapponi, 04 Eylül 1927 Rome, Lazio, İtalya doğumlu senarist.

Derin Kırmızı (1975), Fellini Satyricon (1969), Roma'da Aşk Başka (1972), Kazanova (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Bernardino Zapponi, 11 Şubat 2000 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Eylül 1927
Ölüm Tarihi: 11 Şubat 2000
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Walter Ego | Bernardo Zapponi
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 69 Komedi Senarist 4.1 87
1992 65 Komedi Senarist 5.2 5,285
1991 64 Dram Senarist 5.5 4,248
1989 62 Dram Senarist 6.9 201
1987 60 Senarist 4.1 147
1987 60 Komedi Senarist 4.8 740
1983 56 Komedi Senarist 5.4 244
1983 56 Dram Senarist 8.0 1,389
1982 55 Komedi Senarist 5.1 169
1981 54 Komedi Senarist 7.7 3,615
1981 54 Komedi Senarist 6.9 60
1981 54 Dram Senarist 6.6 663

Kadınlar Kenti
1980 53 Komedi Senarist 6.9 7,609
1979 52 Dram Senarist 6.2 208
1979 52 Dram Senarist 6.9 1,086
1977 50 Komedi Senarist 7.0 1,972
1977 50 Dram Senarist 6.9 1,177

Kazanova
1976 49 Biyografi Senarist 7.0 8,187
1976 49 Komedi Senarist 6.6 426
1976 49 Korku Senarist 6.0 826
1975 48 Komedi Senarist 6.3 599
1975 48 Fantastik Senarist 5.7 408
1975 48 Dram Senarist 6.8 387

Derin Kırmızı
1975 48 Korku Senarist 7.5 39,274
1973 46 Komedi Senarist 6.1 523

Roma'da Aşk Başka
1972 45 Komedi Senarist 7.3 13,161
1970 43 Western Senarist 6.2 218

Palyaçolar
1970 43 Belgesel Senarist 7.0 2,734
1970 43 Komedi Senarist 6.3 664
1969 42 Dram Senarist 6.8 16,454
1969 Belgesel Senarist 6.6 459

Şeytanın Kurbanları
1968 41 Korku Senarist 6.4 6,572
1968 41 Dram Senarist 7.6 52
1968 41 Komedi Senarist 6.4 589

Cadılar
1967 40 Komedi Senarist 6.0 1,785
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023