Giriş Kayıt
Bruno Zambrini

Bruno Zambrini


Müzisyen, Müzisyen

Bruno Zambrini, müzisyen, müzisyen.

The Night Before the Exams (2006), Innamorato pazzo (1981), Fantozzi subisce ancora (1983), Ex (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Müzik 5.0 5
2019 Komedi Müzik 5.7 705
2018 Komedi Müzik 4.5 609
2017 Komedi Müzik 2.7 320
2013 Komedi Müzik 5.8 779

Acemi Gladyatör
2012 Animasyon Müzik 5.2 1,548
2012 Komedi Müzik 5.3 967
2011 Komedi Müzik 5.4 1,660
2010 Komedi Müzik 5.7 2,365
2009 Komedi Müzik
Müzik
6.2 2,226
2008 Komedi Müzik 4.4 1,135
2007 Komedi Müzik 5.2 2,321

The Night Before the Exams
2006 Komedi Müzik 6.4 5,102
2003 Komedi Müzik 3.5 1,614
2001 Komedi Müzik 4.4 1,053
1994 Komedi Müzik 4.7 700
1993 Komedi Müzik 5.4 295
1991 Komedi Müzik 5.4 1,069
1990 Komedi Müzik 5.8 1,527
1986 Komedi Müzik 5.8 1,317
1983 Komedi Müzik 6.4 2,316
1983 Komedi Müzik 5.6 567
1981 Komedi Müzik 6.9 3,832
1973 Western Müzik 4.9 44
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023