Giriş Kayıt
Bruno Zambrini

Bruno Zambrini


Müzisyen, Müzisyen

Bruno Zambrini, müzisyen, müzisyen.

The Night Before the Exams (2006), Innamorato pazzo (1981), Fantozzi subisce ancora (1983), Ex (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Müzik 5.0 5
2019 Komedi Müzik 5.7 768
2018 Komedi Müzik 4.5 631
2017 Komedi Müzik 2.8 343
2013 Komedi Müzik 5.8 805

Acemi Gladyatör
2012 Animasyon Müzik 5.2 1,624
2012 Komedi Müzik 5.3 999
2011 Komedi Müzik 5.5 1,731
2010 Komedi Müzik 5.7 2,466
2009 Komedi Müzik
Müzik
6.2 2,283
2008 Komedi Müzik 4.4 1,194
2007 Komedi Müzik 5.2 2,398

The Night Before the Exams
2006 Komedi Müzik 6.4 5,361
2003 Komedi Müzik 3.6 1,719
2001 Komedi Müzik 4.5 1,103
1994 Komedi Müzik 4.7 743
1993 Komedi Müzik 5.4 316
1991 Komedi Müzik 5.4 1,130
1990 Komedi Müzik 5.8 1,623
1986 Komedi Müzik 5.8 1,391
1983 Komedi Müzik 6.4 2,483
1983 Komedi Müzik 5.6 628
1981 Komedi Müzik 6.9 4,236
1973 Western Müzik 4.8 49
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024