Giriş Kayıt
Vladimir Yurovsky

Vladimir Yurovsky (56)


Müzisyen

Vladimir Yurovsky, 20 Mart 1915 doğumlu müzisyen.

Zolotaya antilopa (1954) yapımıyla biliniyor.

Vladimir Yurovsky, 26 Ocak 1972 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Mart 1915
Ölüm Tarihi: 26 Ocak 1972
Diğer Bir İsmi: V. Yurovsky
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 52 Müzik 7.0 147
1967 52 Müzik 6.8 6
1964 49 Dram Müzik 6.8 42
1959 44 Müzik    
1957 42 Animasyon Müzik 7.0 24
1955 40 Animasyon Müzik 7.9 283
1954 39 Animasyon Müzik 7.6 920
1939 24 Dram Müzik 6.0 15
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019