Giriş Kayıt
Isao Yukisada

Isao Yukisada (54)


Yönetmen, Senarist, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Isao Yukisada, 03 Ağustos 1968 Kumamoto, Japonya doğumlu yönetmen, senarist, yönetmen asistanı, oyuncu.

Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum (2004), Go (2001), Ribâzu ejji (2018), Parêdo (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1968
Doğum Yeri: Kumamoto, Japonya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 52 Romantik Yönetmen 6.6 519
2020 52 Dram Yönetmen 6.5 320
2019 51 Dram Yönetmen 2.4 27
2018 50 Komedi Yönetmen 6.2 1,004
2017 49 Belgesel Oyuncu    
2017 49 Dram Yönetmen 5.4 307
2016 48 Dram Yönetmen 5.5 286
2016 48 Dram Yönetmen
Senarist
5.8 8
2015 47 Dram Yönetmen 6.4 231
2014 46 Romantik Yönetmen 5.7 150
2013 45 Dram Yönetmen 6.0 85
2010 42 Dram Yönetmen 6.2 108
2010 Dram Yönetmen 6.3 83
2009 41 Belgesel Oyuncu 7.7 191
2009 41 Dram Yönetmen
Senarist
7.2 654
2008 40 Animasyon Çeşitli 6.7 5,705

Closed Diary
2007 39 Dram Senarist
Yönetmen
6.7 403
2007 39 Dram Senarist
Yönetmen
6.1 143
2007 Yönetmen    
2005 37 Dram Yönetmen 6.7 337
2005 37 Dram Yönetmen 6.5 162

Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum
2004 36 Dram Yönetmen
Senarist
7.2 3,716
2003 35 Dram Senarist
Yönetmen
6.5 284
2002 34 Komedi Yönetmen 6.9 552
2001 33 Dram Yönetmen 7.4 2,853
2001 33 Yönetmen 6.0 78
2000 32 Senarist
Yönetmen
6.0 47
1998 30 Romantik Yönetmen Asistanı 7.1 3,618
1996 28 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 4,099
1995 27 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 9,674
1992 24 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 199
1991 News Oyuncu 6.9 312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023