Giriş Kayıt
Wah Yuen

Wah Yuen (72)


Oyuncu, Dublör

Kai Chi Yung, 02 Eylül 1950 Hong Kong, Çin doğumlu oyuncu, dublör.

Kung Fu Sokağı (2004), Long hang tian xia (1992), Monk Comes Down the Mountain (2015), Long de chuan ren (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kai Chi Yung
Doğum Tarihi: 02 Eylül 1950
Doğum Yeri: Hong Kong, Çin
Diğer Bir İsmi: Yu Ha | Tu Hua | Yuen Wah | Wah Yu | Wa Yuen
Takma İsmi: Wah Ko
Burcu: Başak
8.8 (4 Oy)
  • Currently 175/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Shang-Chi ve 10 Halka Efsanesi
2021 71 Aksiyon Oyuncu 7.4 386,523
2020 70 Belgesel Oyuncu 7.4 110
2020 70 Macera Oyuncu 5.8 44
2018 68 Aksiyon Oyuncu 4.6 287
2016 66 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,222
2015 65 Aksiyon Oyuncu 5.5 2,130
2013 63 Aksiyon Oyuncu 4.3 17
2013 63 Aksiyon Oyuncu 4.8 185
2011 61 Aksiyon Oyuncu 4.0 26
2011 61 Aksiyon Oyuncu 4.3 523
2010 60 Aksiyon Oyuncu 4.0 214
2010 60 Aksiyon Oyuncu 6.6 399
2010 60 Aksiyon Oyuncu 4.7 959
2010 60 Komedi Oyuncu 4.6 725
2009 59 Aksiyon Oyuncu 3.9 1,319
2009 59 Belgesel Oyuncu 7.7 595
2009 59 Dram Oyuncu 6.1 47

Avustralya
2008 58 Macera Oyuncu 6.6 125,997
2007 57 Komedi Oyuncu 4.8 213
2007 57 Aksiyon Oyuncu 5.2 715

Adaletin Sembolü
2006 56 Aksiyon Oyuncu 6.1 6,955
2006 56 Komedi Oyuncu 3.8 110
2006 56 Komedi Oyuncu 4.3 76
2006 56 Komedi Oyuncu 4.4 92
2006 56 Aksiyon Oyuncu 5.4 220
2005 55 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,080

Ejderha Ateşi
2005 55 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,654
2005 55 Komedi Oyuncu 5.5 268
2005 55 Suç Oyuncu 4.5 305
2005 55 Komedi Oyuncu 5.6 413

Kung Fu Sokağı
2004 54 Aksiyon Oyuncu 7.7 142,008
2004 54 Komedi Oyuncu 5.7 149
2001 51 Oyuncu 5.0 10
1997 47 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.2 765
1995 45 Aksiyon Oyuncu 5.7 54
1995 45 Oyuncu 6.4 212
1994 44 Aksiyon Oyuncu 5.4 165
1994 44 Oyuncu 5.9 378

Süper Polis 3
1992 42 Aksiyon Oyuncu 6.9 22,279
1992 42 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.7 2,860
1991 41 Aksiyon Oyuncu 5.9 56
1991 41 Komedi Oyuncu
Dublör
6.4 1,091
1991 41 Oyuncu 5.9 161
1991 41 Aksiyon Oyuncu 5.8 394
1991 41 Komedi Oyuncu 6.6 1,070
1990 40 Aksiyon Oyuncu 5.5 443
1990 40 Komedi Oyuncu
Dublör
5.6 334

Kılıç Ustası
1990 40 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,417

Asrın Soygunu
1989 39 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.6 950
1988 38 Korku Oyuncu
Dublör
6.3 456
1988 38 Oyuncu 5.5 20
1988 38 Aksiyon Oyuncu 7.1 8,555
1988 38 Suç Oyuncu 7.0 475
1988 38 Çeşitli 6.7 113
1987 37 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.1 2,652
1986 36 Komedi Oyuncu
Dublör
6.0 240
1986 36 Dublör
Çeşitli
6.2 136
1986 36 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,909
1985 35 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.3 4,139

Fırtına Üçler
1985 35 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.4 5,485

Ejderin Kalbi
1985 35 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.3 4,861

Twinkle, Twinkle, Lucky Stars
1985 35 Aksiyon Çeşitli 6.2 4,139
1985 35 Dublör 5.7 82
1984 34 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.4 111
1984 34 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.5 635
1984 34 Oyuncu
Dublör
5.8 68

Güneşin Çocuğu
1983 33 Oyuncu
Dublör
5.5 93

Şaolin Atılganları
1983 33 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.1 355
1983 Aksiyon Oyuncu 8.4 326
1983 Aksiyon Oyuncu 7.0 124
1982 32 Korku Oyuncu 6.5 982
1982 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 144
1982 32 Aksiyon Oyuncu 6.0 163
1982 32 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.1 64

Rahip Prens
1982 32 Aksiyon Oyuncu 6.9 408

Hayalet Köyün Gizemi
1982 32 Macera Oyuncu
Dublör
6.1 134
1981 31 Aksiyon Oyuncu 6.1 41
1981 31 Oyuncu
Dublör
6.0 128
1981 31 Aksiyon Oyuncu 5.7 39
1981 31 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.8 122

Duygusal Silahşörün Dönüşü
1981 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 193
1981 31 Oyuncu 5.9 110
1980 30 Aksiyon Oyuncu 6.1 58
1980 30 Aksiyon Oyuncu 6.9 479
1980 30 Oyuncu 6.0 153
1980 30 Aksiyon Oyuncu 6.7 137
1979 29 Aksiyon Oyuncu 6.5 256
1979 29 Aksiyon Oyuncu 7.2 60
1979 29 Aksiyon Oyuncu 4.2 500
1979 29 Aksiyon Oyuncu 6.5 327
1979 29 Aksiyon Oyuncu 6.5 56
1979 29 Aksiyon Oyuncu 6.2 138

Heaven Sword
1978 28 Aksiyon Oyuncu 6.0 105
1978 28 Oyuncu 5.8 125
1978 28 Aksiyon Oyuncu 6.5 184

Yarasa Efsanesi
1978 28 Oyuncu 6.5 171
1978 Aksiyon Oyuncu 6.2 55

Kılıcın Kalbi
1978 28 Aksiyon Oyuncu 6.5 260

The Proud Youth
1978 28 Aksiyon Oyuncu 6.3 72

Ölüm Oyunu
1978 28 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.9 20,982
1978 28 Aksiyon Oyuncu 6.2 192
1977 27 Aksiyon Oyuncu 5.4 511

İntikam Peşinde
1977 27 Aksiyon Oyuncu 6.6 130

Duygusal Silahşör
1977 27 Oyuncu 6.6 405
1977 27 Aksiyon Oyuncu 6.2 500
1977 27 Aksiyon Oyuncu 6.6 115
1977 27 Dram Oyuncu 6.6 581

Ölümcül Komplo
1977 27 Aksiyon Oyuncu 6.9 347
1977 27 Aksiyon Oyuncu 6.4 177

Cambaz Kılıç
1976 26 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.0 809
1976 26 Aksiyon Oyuncu 6.1 348

Ölümün Eli
1976 26 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,694
1976 26 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.4 323
1976 26 Aksiyon Oyuncu 6.8 76
1975 25 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,060
1974 24 Aksiyon Oyuncu 5.3 196
1974 24 Aksiyon Oyuncu 4.9 34

Ejder Kalesi
1973 23 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.6 106,124

Ejder'in Yolu
1972 22 Aksiyon Dublör 7.2 38,158
1972 22 Aksiyon Oyuncu 7.3 181

Öfkenin Yumruğu
1972 22 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.2 31,353
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023