Giriş Kayıt
Galen Yuen

Galen Yuen


Oyuncu, Senarist, Dublör

Galen Yuen, oyuncu, senarist, dublör.

(2009) Tetikçi 2: Yüksek Gerilim (2009), (2006) Şafak Harekâtı (2006), (1991) İkiz Kan (1991), (1993) Cyborg 2 (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Oyuncu 6.2 132,750
2008 Suç Oyuncu 5.5 378
2007 Belgesel Oyuncu 7.8 26

Şafak Harekâtı
2006 Macera Oyuncu 7.3 95,784

Acımasız Takip
2003 Dram Oyuncu 4.2 303

Çılgın Altılı
1997 Aksiyon Senarist 2.8 1,400
1995 Macera Senarist 8.1 172
1993 Aksiyon Oyuncu
Dublör
3.9 4,141

İkiz Kan
1991 Aksiyon Oyuncu 5.6 35,297

Anaokulu Polisi
1990 Aksiyon Oyuncu 6.1 126,641
1990 Aksiyon Oyuncu 5.0 101

Aslan Yürek
1990 Aksiyon Oyuncu 6.2 30,246
1988 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,165
1987 Aksiyon Oyuncu 3.7 123
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019