Giriş Kayıt
Jitsuko Yoshimura

Jitsuko Yoshimura (81)


Oyuncu

Jitsuko Yoshimura, 18 Nisan 1943 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Şeytan Kadın (1964), Domuzlar ve Savaş Gemileri (1961), (1970) Dodesukaden (1970), (2013) Oshin (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Nisan 1943
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.2 468
2013 70 Dram Oyuncu 7.2 820
2010 67 Dram Oyuncu 6.8 32
2005 62 Dram Oyuncu 5.5 79

Evimiz Hakkındaki Herşey
2001 58 Komedi Oyuncu 6.5 433
1999 56 Dram Oyuncu 7.5 51
1970 27 Dram Oyuncu 7.3 7,638
1970 27 Animasyon Oyuncu 6.0 858
1970 27 Dram Oyuncu 6.8 243
1969 26 Aksiyon Oyuncu 6.9 801
1966 23 Aksiyon Oyuncu 5.6 330
1965 22 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,860
1965 22 Dram Oyuncu 7.1 130

Şeytan Kadın
1964 21 Korku Oyuncu 7.9 21,957

Böcek Kadın
1963 20 Dram Oyuncu 7.4 2,506

Domuzlar ve Savaş Gemileri
1961 18 Dram Oyuncu 7.5 2,600
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film