Giriş Kayıt
Jitsuko Yoshimura

Jitsuko Yoshimura (81)


Oyuncu

Jitsuko Yoshimura, 18 Nisan 1943 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Şeytan Kadın (1964), Domuzlar ve Savaş Gemileri (1961), (1970) Dodesukaden (1970), (2013) Oshin (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Nisan 1943
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.2 466
2013 70 Dram Oyuncu 7.2 819
2010 67 Dram Oyuncu 6.8 32
2005 62 Dram Oyuncu 5.5 78

Evimiz Hakkındaki Herşey
2001 58 Komedi Oyuncu 6.5 432
1999 56 Dram Oyuncu 7.5 51
1970 27 Dram Oyuncu 7.3 7,611
1970 27 Animasyon Oyuncu 6.1 850
1970 27 Dram Oyuncu 6.8 242
1969 26 Aksiyon Oyuncu 6.9 797
1966 23 Aksiyon Oyuncu 5.6 328
1965 22 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,858
1965 22 Dram Oyuncu 7.1 127

Şeytan Kadın
1964 21 Korku Oyuncu 7.9 21,801

Böcek Kadın
1963 20 Dram Oyuncu 7.4 2,491

Domuzlar ve Savaş Gemileri
1961 18 Dram Oyuncu 7.5 2,579
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024