Giriş Kayıt
Tadakatsu Yoshida

Tadakatsu Yoshida


Animasyon

Tadakatsu Yoshida, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Tadokatsu Yoshida
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Animasyon Animasyon 6.3 4,658

Gümüş Saçlı Agito
2006 Animasyon Animasyon 6.3 4,836
2005 Animasyon Animasyon 6.4 5,064
2005 Animasyon Animasyon 7.7 299
2004 Animasyon Animasyon 7.2 727
1998 Animasyon Animasyon 6.1 811

Memories
1995 Animasyon Animasyon 7.5 21,077
1995 Animasyon Animasyon 6.7 286

Rüzgârlı Vadi
1984 Animasyon Animasyon 8.0 180,861
1984 Animasyon Animasyon 7.7 3,396
1983 Animasyon Animasyon 7.4 1,643
1982 Aile Animasyon 7.3 29,210
1982 Animasyon Animasyon 7.6 6,031

Kralın Dönüşü
1980 Animasyon Animasyon 5.7 4,574
1980 Animasyon Animasyon 6.5 362
1977 Animasyon Animasyon 6.7 16,156
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024