Giriş Kayıt
Soonrye Yim

Soonrye Yim


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Soonrye Yim, Inchon, Güney Kore doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu.

Liteul poreseuteu (2018), Gyoseob (2023), Whistle Blower (2014), Sadece Gidiş (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Inchon, Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Soon-Rye Yim | Soon-rye Yim
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Yönetmen 6.0 925
2018 Dram Yönetmen 7.3 3,806

Sadece Gidiş
2016 Dram Yapımcı 6.4 842
2014 Dram Yönetmen 6.9 632
2013 Komedi Yönetmen 6.5 199
2011 Dram Yapımcı 6.5 176
2011 Dram Yönetmen 7.3 33
2010 Dram Yönetmen
Senarist
6.4 74
2009 Dram Yönetmen    
2008 Belgesel Oyuncu 3.4 14

Hayatımızın En Güzel Anı
2008 Dram Senarist
Yönetmen
6.4 428
2006 Dram Oyuncu 6.5 62
2003 Dram Senarist
Yönetmen
6.5 660
2003 Dram Yapımcı 5.6 57
2001 Dram Yönetmen
Senarist
7.1 280
1996 Dram Senarist
Yönetmen
8.1 64
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024