Giriş Kayıt
Tom Yellin

Tom Yellin


Yapımcı, Oyuncu

Tom Yellin, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Oyuncu 6.4 1,929
2016 Belgesel Yapımcı 8.9 48
2015 Belgesel Yapımcı 7.4 16,808
2013 Belgesel Yapımcı 7.1 1,127
2011 Belgesel Yapımcı 7.5 319
2011 Belgesel 7.7 659
2007 Belgesel Yapımcı 7.4 619
1983 Belgesel Yapımcı 8.5 1,400
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,650) Euphoria (1,302) Fear the Walking Dead (1,298) La casa de papel (1,128) Chernobyl (1,040) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,004) Yellowstone (978) Legion (952)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019