Giriş Kayıt
Caroline Yeager

Caroline Yeager


Oyuncu

Caroline Yeager, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Animasyon Oyuncu 5.3 12
1995 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 439

Gerçeğe Dönüş
1994 Suç Oyuncu 6.2 378
1994 Komedi Oyuncu 6.9 22,103

Masum Hamleler
1993 Biyografi Oyuncu 7.5 27,359
1993 Dram Oyuncu 7.1 154
1991 Aksiyon Oyuncu 5.8 8,033
1984 Gerilim Oyuncu 6.4 342

Telefon Cinayetleri
1982 Korku Oyuncu 5.5 584
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,330) Mindhunter (1,724) The 100 (1,657) La casa de papel (1,514) Preacher (1,454) Legion (1,451) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,085) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019