Giriş Kayıt
Glenn Yarbrough

Glenn Yarbrough (86)


Oyuncu, Müzisyen

Glenn Robertson Yarbrough, 12 Ocak 1930 Detroit, Michigan, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

The Hobbit (1977) yapımıyla biliniyor.

Glenn Yarbrough, 11 Ağustos 2016 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Glenn Robertson Yarbrough
Doğum Tarihi: 12 Ocak 1930
Ölüm Tarihi: 11 Ağustos 2016
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 61 Komedi Oyuncu 7.0 7

Kralın Dönüşü
1980 50 Animasyon Oyuncu
Müzik
5.7 4,574
1977 Animasyon Oyuncu
Müzik
6.7 16,156
1971 41 Komedi Oyuncu 6.6 2,416
1971 Komedi Oyuncu 7.9 1,545
1966 36 Western Müzik 6.2 753
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024