Giriş Kayıt
Kazuo Yamazaki

Kazuo Yamazaki (70)


Sanat Bölümü, Yönetmen, Animasyon, Senarist

Kazuo Yamazaki, 12 Şubat 1949 Tokyo, Japonya doğumlu sanat bölümü, yönetmen, animasyon, senarist.

Urusei yatsura (1986) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Şubat 1949
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.2 168
2001 Animasyon Sanat Bölümü 7.0 1,008
1999 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 202
1995 46 Animasyon Sanat Bölümü
Senarist
Yönetmen
6.9 732
1993 44 Animasyon Yönetmen
Senarist
6.6 982
1989 40 Animasyon Yönetmen 6.3 246
1987 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 969
1986 37 Animasyon Senarist
Yönetmen
Sanat Bölümü
Animasyon
6.1 17
1986 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
8.1 808
1986 37 Animasyon Yönetmen
Senarist
6.7 229
1986 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
Yönetmen
Senarist
7.4 756
1985 36 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
Animasyon
7.1 50
1985 36 Animasyon Yönetmen 6.7 257
1984 35 Animasyon Animasyon 7.6 1,506
1983 34 Animasyon Animasyon 6.9 495
1981 32 Animasyon Çeşitli 7.4 727
1981 32 Animasyon Çeşitli 7.4 974
1980 Animasyon Animasyon 8.0 1,594
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019