Giriş Kayıt
Yohji Yamamoto

Yohji Yamamoto (75)


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Oyuncu

Yohji Yamamoto, 03 Ekim 1943 Yokohama, Japonya doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü, oyuncu.

Zatoichi (2003), Yakuza Kardeşliği (2000), Bebekler (2002), Outrage 2 (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ekim 1943
Doğum Yeri: Yokohama, Japonya
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Neden Yaratıcıyız?
2018 75 Belgesel Oyuncu 7.0 264

Outrage 2
2012 69 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.8 5,085

Öfke
2010 67 Suç Kostüm Bölümü 6.8 11,152

Çiçekler Vadisi
2006 63 Macera 7.0 1,713
2005 62 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 3,347
2003 60 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.5 45,173

Bebekler
2002 59 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 14,942

Tekno Aşk
2002 59 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 1,212
2002 59 Müzik Kostüm Tasarımcısı 7.8 17

Yakuza Kardeşliği
2000 57 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.2 20,697

Hazır Giyim
1994 51 Komedi 5.1 13,772
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019