Giriş Kayıt
Eiichi Yamamoto

Eiichi Yamamoto (83)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Müzisyen

Eiichi Yamamoto, 22 Kasım 1940 doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, müzisyen.

Kanashimi no Beradonna (1973) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Kasım 1940
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Animasyon Senarist 6.6 142
1991 51 Aksiyon Senarist 7.9 492
1975 Animasyon Senarist
Yönetmen
8.1 709
1973 33 Animasyon Senarist
Yönetmen
7.3 7,882
1970 30 Animasyon Yönetmen 6.0 867
1969 29 Animasyon Yönetmen 6.5 861
1967 Animasyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.9 1,092
1962 22 Animasyon Yönetmen
Senarist
4.8 79
1962 22 Animasyon Yönetmen
Müzik
7.1 266
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film