Giriş Kayıt
Katsuhisa Yamada

Katsuhisa Yamada (75)


Animasyon, Yönetmen, Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı

Katsuhisa Yamada, 28 Ağustos 1948 doğumlu animasyon, yönetmen, sanat bölümü, yönetmen asistanı.

Rôdosu-tô senki (1990) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1948
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 43 Animasyon Yönetmen 6.1 271
1989 Animasyon Yönetmen 7.3 140
1986 38 Animasyon Yönetmen Asistanı
Sanat Bölümü
Senarist
6.8 375
1982 34 Aile Animasyon
Çeşitli
7.3 29,850
1982 34 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
7.6 6,121

Kralın Dönüşü
1980 32 Animasyon Animasyon 5.7 4,686
1977 Animasyon Animasyon 6.7 16,531
1972 Aksiyon Yönetmen 7.8 865
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film