Giriş Kayıt
Katsuhisa Yamada

Katsuhisa Yamada (75)


Animasyon, Yönetmen, Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı

Katsuhisa Yamada, 28 Ağustos 1948 doğumlu animasyon, yönetmen, sanat bölümü, yönetmen asistanı.

Rôdosu-tô senki (1990) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1948
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 43 Animasyon Yönetmen 6.2 259
1989 Animasyon Yönetmen 7.3 138
1986 38 Animasyon Yönetmen Asistanı
Sanat Bölümü
Senarist
6.8 359
1982 34 Aile Animasyon
Çeşitli
7.3 29,210
1982 34 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
7.6 6,031

Kralın Dönüşü
1980 32 Animasyon Animasyon 5.7 4,574
1977 Animasyon Animasyon 6.7 16,156
1972 Aksiyon Yönetmen 7.8 848
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024