Giriş Kayıt
Qing Xu

Qing Xu (54)


Oyuncu

Qing Xu, 22 Ocak 1969 Liaoning, Çin doğumlu oyuncu.

Lao pao er (2015), Bir Cumhuriyetin Kuruluşu (2009), Qin song (1996), Bian zou bian chang (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ocak 1969
Doğum Yeri: Liaoning, Çin
Diğer Bir İsmi: Summer Qing | Xu Qing
Burcu: Kova
Boyu: 1.69 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 7.3 39
2018 49 Oyuncu 6.3 2,323
2018 49 Aksiyon Oyuncu 6.2 74

Yarını Yok
2017 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 14,945
2016 47 Aksiyon Oyuncu 4.5 2,748
2015 46 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,026

Tetikçiler
2012 43 Aksiyon Oyuncu 7.4 581,440

Bir Cumhuriyetin Kuruluşu
2009 40 Dram Oyuncu 4.9 3,730
2007 38 Aksiyon Oyuncu 6.7 13,357
2006 Oyuncu    
1996 27 Dram Oyuncu 7.0 669

Elveda cariyem
1993 24 Dram Oyuncu 8.1 30,045
1991 22 Dram Oyuncu 6.9 676
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023