Giriş Kayıt
Chino XL

Chino XL (50)


Oyuncu, Senarist

Derek Barbosa, 08 Nisan 1974 Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

Alex Ve Emma (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Derek Barbosa
Doğum Tarihi: 08 Nisan 1974
Doğum Yeri: Bronx, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Chino XL - Haugen
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 38 Belgesel Oyuncu 7.1 3,621
2009 Senarist 5.8 515
2009 35 Belgesel Oyuncu 5.2 10
2008 Dram Oyuncu 5.9 533

Alex Ve Emma
2003 29 Komedi Oyuncu 5.5 13,924
2002 Aksiyon Oyuncu 4.1 267

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 6,883
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film