Giriş Kayıt
Tim Wylton

Tim Wylton (79)


Oyuncu

Tim Wylton, 27 Şubat 1940 Bangor on Dee, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

(1995) Pride and Prejudice (1995), (1992) As Time Goes By (1992), (1980) Hamlet, Prince of Denmark (1980), (1972) Under Milk Wood (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Şubat 1940
Doğum Yeri: Bangor on Dee, Wales, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 70 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 163
1995 Dram Oyuncu 8.9 68,827
1992 Komedi Oyuncu 8.2 3,450
1992 Suç Oyuncu 8.4 991
1989 Komedi Oyuncu 7.0 141
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,274
1983 43 Komedi Oyuncu 4.3 5,159
1983 Dram Oyuncu 8.4 174
1980 Dram Oyuncu 8.6 500
1980 40 Dram Oyuncu 8.1 505
1979 39 Biyografi Oyuncu 7.6 111
1972 32 Komedi Oyuncu 6.2 636

Küçük Sevgili
1971 31 Komedi Oyuncu 7.7 2,381
1970 Dram Oyuncu 7.6 198
1960 Dram Oyuncu 5.6 4,393
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,859) Mindhunter (2,638) The 100 (2,188) Legion (1,995) Preacher (1,877) La casa de papel (1,866) The Terror (1,414) Chernobyl (1,358) Big Little Lies (1,352) The Big Bang Theory (1,238)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019