Giriş Kayıt
Philip Wylie

Philip Wylie (69)


Senarist

Philip Gordon Wylie, 12 Mayıs 1902 Beverly, Massachusetts, ABD doğumlu senarist.

Görünmez Adam (1933), Kayıp Ruhlar Adası (1932), Kıyamet Kopunca (1951), Charlie Chan in Reno (1939) gibi yapımlarla biliniyor.

Philip Wylie, 25 Ekim 1971 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Philip Gordon Wylie
Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1902
Ölüm Tarihi: 25 Ekim 1971
Doğum Yeri: Beverly, Massachusetts, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 Macera Senarist 6.7 261
1966 64 Dram Senarist 7.0 73

Kıyamet Kopunca
1951 49 Bilim-Kurgu Senarist 6.6 8,426
1949 47 Dram Senarist 5.8 491
1946 44 Komedi Senarist 5.2 285

Rockies’de ilkbahar
1942 40 Müzikal Senarist 6.7 702
1939 37 Komedi Senarist 7.0 1,427
1937 35 Komedi Senarist 6.2 468
1934 32 Dram Senarist 5.9 63

Görünmez Adam
1933 31 Dram Senarist 7.6 36,792
1933 31 Suç Senarist 6.5 1,419

Kayıp Ruhlar Adası
1932 30 Macera Senarist 7.4 9,913
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023