Giriş Kayıt
Don Wycherley

Don Wycherley (56)


Oyuncu

Don Wycherley, 15 Eylül 1967 Cork, İrlanda doğumlu oyuncu.

Perrier's Bounty (2009), Point of No Return (2018), The Silent City (2006), Ejderin Peşinde: Veronica Guerin (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Eylül 1967
Doğum Yeri: Cork, İrlanda
Diğer Bir İsmi: Don Wicherley
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 56 Dram Oyuncu 7.3 347
2020 53 Animasyon Oyuncu 6.3 100
2018 Suç Oyuncu 6.4 484
2018 51 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,157

Dev Avcısı
2017 50 Dram Oyuncu 6.1 33,089
2016 49 Komedi Oyuncu 7.9 101,578
2012 Komedi Oyuncu 8.1 6,666
2011 44 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 471
2010 43 Dram Oyuncu 6.5 225

İlahların Aşkı
2009 42 Dram Oyuncu 6.8 22,689
2009 42 Aksiyon Oyuncu 6.3 7,481
2009 42 Komedi Oyuncu 5.2 368
2009 42 Komedi Oyuncu 4.8 117

Garaj
2007 40 Dram Oyuncu 7.1 3,148

Sihirli mantar
2007 40 Korku Oyuncu 4.6 17,726
2006 39 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 1,235

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 36 Biyografi Oyuncu 6.8 21,959
2001 Komedi Oyuncu 7.5 1,981
1999 32 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,348

General
1998 31 Biyografi Oyuncu 7.2 9,280
1997 Suç Oyuncu 6.1 852

Özgürlüğün Bedeli
1996 29 Biyografi Oyuncu 7.1 33,906
1996 29 Komedi Oyuncu 6.1 1,970
1995 Komedi Oyuncu 8.7 44,054
1994 27 Komedi Oyuncu 6.7 1,887
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film