Giriş Kayıt
Colin Wyatt

Colin Wyatt


Senarist, Oyuncu

Colin Wyatt, senarist, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Senarist 5.8 1,542
1997 Dram Oyuncu 7.4 412
1986 Dram Senarist 6.0 2,274
1985 Dram Senarist 4.8 7,014
1984 Suç Oyuncu
Senarist
6.5 2,526
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,185) The 100 (1,539) La casa de papel (1,391) Mindhunter (1,264) Legion (1,209) Preacher (1,169) Chernobyl (1,087) Yellowstone (1,059) Big Little Lies (989) The Big Bang Theory (952)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019