Giriş Kayıt
Alex Wurman

Alex Wurman (57)


Müzisyen, Müzisyen

Alex Wurman, 05 Ekim 1966 doğumlu müzisyen, müzisyen.

Efsane Haberci (2004), Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi (2006), Haber Stüdyosu (2012), The Switch (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ekim 1966
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 57 Komedi Müzik 5.8 2,138
2021 Animasyon Müzik 7.5 36
2019 53 Komedi Müzik 4.8 8,614
2019 53 Komedi Müzik 6.1 36,979
2019 Dram Müzik 7.6 3,263
2018 52 Komedi Müzik 4.7 1,547
2018 52 Belgesel Müzik 6.5 81

Daha Yeni Başladık
2017 51 Aksiyon Müzik 4.6 8,419
2015 Komedi Müzik 8.2 18,251

İşimiz İş
2015 49 Komedi Müzik 5.4 35,215
2014 48 Aksiyon Müzik 6.4 5,707
2013 Dram Müzik 6.9 1,951

Haber Stüdyosu
2012 Dram Müzik 8.6 125,389
2012 46 Komedi Müzik 5.2 685
2012 46 Aksiyon Müzik 6.3 2,959
2012 Belgesel Müzik 8.2 120

Ödünç Sevgili
2011 45 Komedi Müzik
Müzik
5.8 65,453

Son Aslanlar
2011 45 Belgesel Müzik
Müzik
8.2 4,383
2010 44 Komedi Müzik 6.1 112,663
2010 44 Biyografi Müzik
Müzik
8.2 32,728

Zoraki Tatil
2008 42 Komedi Müzik 5.7 80,950

Suç Ağı
2008 42 Suç Müzik
Müzik
6.5 13,272
2008 42 Komedi Müzik 6.3 3,652

Çılgın Rekabet
2008 42 Komedi Müzik
Müzik
5.6 19,756
2007 41 Aksiyon Müzik 3.5 1,930

Dokuzlar
2007 41 Dram Müzik
Müzik
6.2 34,667

Koş Şişko Koş
2007 41 Komedi Müzik
Müzik
6.5 69,930
2007 41 Komedi Müzik 6.3 4,391
2006 40 Biyografi Müzik
Müzik
6.5 4,496

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 40 Aksiyon Müzik 6.6 201,075
2005 39 Dram Müzik
Müzik
5.9 1,564

Aşk Gibi Bir Şey
2005 39 Komedi Müzik 6.6 71,313

İmparatorun Yolculuğu
2005 39 Belgesel Müzik
Müzik
7.5 60,268
2004 38 Komedi Müzik 6.0 6,637

Efsane Haberci
2004 38 Komedi Müzik 7.1 380,283
2004 38 Komedi Müzik
Müzik
6.4 10,891
2004 38 Gerilim Müzik 5.5 283
2003 37 Komedi Müzik 7.1 311,737

Hollywood Polisleri
2003 37 Aksiyon Müzik 5.3 39,462
2003 37 Dram Müzik
Müzik
7.1 3,493

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 36 Biyografi Müzik 7.0 92,254
2001 35 Dram Müzik
Müzik
7.0 11,517
1999 33 Aksiyon Müzik 2.8 1,360

Ölümüne Kadar
1999 33 Komedi Müzik
Müzik
5.5 12,420
1999 33 Komedi Müzik 4.7 917
1997 31 Müzik 4.5 333
1996 30 Komedi Müzik 5.7 1,465

Vahşi Av
1995 29 Macera Müzik 4.8 295

Aslan Kral
1994 28 Animasyon Müzik 8.5 1,149,092
1994 28 Komedi Müzik 5.2 582

Kızlar Sahada
1992 26 Komedi Müzik 7.3 121,866
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film