Giriş Kayıt
Tom Wright

Tom Wright (71)


Oyuncu, Dublör, Yönetmen

Harold Thomas Wright, 29 Kasım 1952 Englewood, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, dublör, yönetmen.

Tabu (1990), Medical Police (2020), Striking Range (2006), Weekend at Bernie's II (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Harold Thomas Wright
Doğum Tarihi: 29 Kasım 1952
Doğum Yeri: Englewood, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Thomas Wright
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Oyuncu    
2023 Dram Oyuncu 8.1 38,229
2023 71 Aksiyon Oyuncu 4.6 205

Aşk Budur
2022 70 Komedi Oyuncu 5.3 152
2020 68 Aksiyon Yönetmen 5.6 1,419
2020 Komedi Oyuncu 6.1 4,744
2019 67 Dram Oyuncu 4.4 24
2019 Romantik Oyuncu 7.5 87
2019 67 Komedi Oyuncu 5.1 761

Büyü
2018 66 Oyuncu 5.9 683
2018 66 Aksiyon Oyuncu 4.7 4,258

Nainsanlar
2017 Aksiyon Oyuncu 4.9 28,967

Transformers 5: Son Şövalye
2017 65 Aksiyon Oyuncu 5.2 169,818
2016 64 Gerilim Oyuncu 6.4 18,099
2016 64 Korku Oyuncu 5.1 7,922
2016 64 Gerilim Oyuncu 5.0 5,887
2016 64 Aksiyon Oyuncu 4.7 56
2016 64 Gerilim Oyuncu 4.6 250
2015 63 Korku Oyuncu 4.7 5,809
2015 63 Dram Oyuncu 8.0 106
2015 63 Dram Oyuncu 6.0 2,589

Işıkların Ötesinde
2014 62 Dram Oyuncu 6.8 17,504
2014 Suç Oyuncu 7.3 7,870
2013 Suç Oyuncu 8.3 93,871
2013 61 Komedi Oyuncu 8.1 82
2012 60 Dram Oyuncu 5.0 131
2012 60 Dram Oyuncu 6.5 542
2011 59 Korku Oyuncu 2.6 475
2011 Dram Oyuncu 7.9 131,365

Yanan Palmiyeler
2010 58 Komedi Oyuncu 5.3 3,086
2010 58 Korku Oyuncu 3.8 2,114
2009 Komedi Oyuncu 8.5 487,577
2008 Dram Oyuncu 6.8 1,708
2008 56 Dram Oyuncu 4.5 156
2008 56 Komedi Oyuncu 6.2 16,588
2007 55 Suç Oyuncu 6.7 2,197

Yüzde Yüz Canlı
2007 55 Dram Oyuncu 5.8 5,163
2007 Dram Oyuncu 6.6 1,481
2006 54 Aksiyon Oyuncu 3.9 860

Dünya Ticaret Merkezi
2006 54 Dram Oyuncu 6.0 88,017

Darwin ödülleri
2006 54 Macera Oyuncu 5.9 10,459
2006 54 Suç Oyuncu 4.3 875
2005 53 Komedi Oyuncu 6.2 195
2005 Suç Oyuncu 7.9 1,237

Hayaletin Laneti
2005 53 Suç Oyuncu 5.3 1,466

Berber Dükkanı 2
2004 52 Komedi Oyuncu 5.7 16,019

Beyaz Rus
2003 51 Suç Oyuncu 4.5 410

Celladın Laneti
2003 51 Korku Oyuncu 4.8 2,726
2003 51 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,062

Berber Dükkanı
2002 50 Komedi Oyuncu 6.3 33,634
2002 50 Dram Oyuncu 6.8 4,250
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 197,564
2001 49 Gerilim Oyuncu 4.7 494
2001 49 Komedi Oyuncu 4.9 546

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 89,478
2000 48 Dram Oyuncu 6.0 2,313
1998 Komedi Oyuncu 6.9 3,162
1998 46 Komedi Oyuncu 7.2 5,105
1998 46 Suç Oyuncu 6.1 8,480

Beyaz Saray'da Cinayet
1997 45 Aksiyon Oyuncu 6.1 32,990

Gridlock'd
1997 45 Komedi Oyuncu 6.9 16,640
1997 Dram Oyuncu 6.5 67
1997 Dram Oyuncu 6.0 414
1996 44 Macera Oyuncu 6.5 15,940

Gergin Saatler
1996 44 Dram Oyuncu 4.9 405

Beyaz Adamın Laneti
1995 43 Dram Oyuncu 5.3 5,202

Ah Paris
1995 43 Komedi Oyuncu 6.5 13,113
1995 43 Korku Oyuncu 6.5 9,663

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 68,123
1994 42 Aksiyon Oyuncu 5.6 4,625
1993 Suç Oyuncu 7.7 16,455
1993 41 Korku Oyuncu 3.9 2,503
1993 41 Komedi Oyuncu 4.8 14,516
1993 41 Komedi Oyuncu 5.4 365
1992 40 Dram Oyuncu 7.3 6,110
1991 Komedi Oyuncu 5.3 316
1991 39 Suç Oyuncu 7.3 2,733
1991 39 Dram Oyuncu 5.6 1,565

Talihin Dönüşü
1990 38 Biyografi Oyuncu 7.2 18,965

Tabu
1990 38 Aksiyon Oyuncu 5.9 24,445

Mavi Savaşçı
1990 38 Aksiyon Dublör 5.8 17,860
1990 38 Aksiyon Oyuncu 4.9 329

Bana Göz Kulak Ol
1989 37 Aksiyon Dublör 6.8 58,602
1989 Komedi Oyuncu 8.9 353,661
1989 Suç Oyuncu 7.3 170
1989 37 Dram Oyuncu 5.2 842

Doğruyu Seç
1989 37 Dram Dublör 8.0 113,021
1989 37 Macera Oyuncu 5.9 11,485

Sana Gününü Göstereceğim
1988 36 Aksiyon Oyuncu 6.6 15,045
1988 36 Komedi Dublör 6.0 471
1988 36 Komedi Dublör 6.9 5,008
1988 Dram Oyuncu 8.2 3,574
1987 Komedi Oyuncu 7.0 7,996
1987 35 Suç Dublör 6.3 11,854
1987 35 Dram Oyuncu 7.9 8,966

Korku Şovu 2
1987 35 Komedi Oyuncu 6.0 28,479

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.2 14,161

Benim Başarım
1987 35 Komedi Dublör 6.5 37,106
1987 35 Komedi Dublör 6.2 8,698
1986 34 Komedi Dublör 6.0 12,287

Sid ve Nancy
1986 34 Biyografi Dublör 7.0 34,795
1985 33 Aksiyon Oyuncu 5.8 950
1984 32 Suç Oyuncu 5.1 1,138
1984 32 Komedi Oyuncu
Dublör
6.7 6,587
1984 32 Dram Dublör 6.5 4,362

Deniz Kızı
1984 32 Komedi Dublör 6.3 83,741
1982 30 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,533
1982 30 Komedi Oyuncu 6.1 1,112
1970 Dram Oyuncu 6.8 3,286
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film