Giriş Kayıt
Lawrence Wright

Lawrence Wright


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Lawrence Wright, oyuncu, senarist, yapımcı.

Kuşatma (1998) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Belgesel Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.1 973
2019 Belgesel Oyuncu 7.9 398
2018 Dram Yapımcı
Senarist
8.0 17,470
2018 Belgesel Oyuncu 8.0 1,020
2017 Belgesel Oyuncu 8.1 1,295
2016 Belgesel Oyuncu 8.9 6,432
2015 Belgesel Oyuncu 8.2 1,489
2015 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.0 40,878
2013 Belgesel Oyuncu 8.4 1,632
2010 Belgesel Oyuncu 6.8 144
2010 Belgesel Oyuncu
Senarist
7.2 472
2009 News Oyuncu 3.6 2,996
2005 Komedi Oyuncu 8.4 39,159
2003 Komedi Oyuncu 7.4 14,326
2000 Biyografi Yapımcı
Senarist
6.2 527

Kuşatma
1998 Aksiyon Senarist 6.4 77,997
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024