Giriş Kayıt
Jonathan Wright

Jonathan Wright (48)


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Jonathan Wright, 23 Kasım 1970 Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen asistanı, yapımcı, yönetmen, senarist.

Left Behind (2001), A Cool, Dry Place (1998), Macera Peşinde (1999), Vahşi Gezegen (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Kasım 1970
Doğum Yeri: Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Romantik Yönetmen 6.9 635
2018 Romantik Yönetmen 6.8 513
2017 47 Suç Senarist
Yönetmen
4.8 1,580
2017 47 Dram Yönetmen 6.7 1,104
2017 47 Aksiyon Yapımcı 5.0 139
2015 Komedi Yapımcı 6.8 1,395
2015 Komedi Yapımcı 5.8 1,129
2014 Komedi Yönetmen 6.0 1,009
2014 44 Suç Yapımcı
Yönetmen
5.3 293
2013 43 Romantik Yapımcı 6.0 705
2013 43 Romantik Yönetmen 6.8 2,677
2013 43 Gerilim Yapımcı 4.7 151
2012 42 Macera Yönetmen Asistanı 3.2 479
2012 42 Fantastik Yönetmen Asistanı 3.3 737
2010 Komedi Yapımcı 5.9 608
2010 40 Korku Yapımcı
Yönetmen
Senarist
3.5 210

Vahşi Gezegen
2007 37 Macera Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
2.3 669

Şanslı Slevin
2006 36 Suç Çeşitli 7.7 289,459

16 Blok
2006 36 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 122,257

Bay Mükemmel
2005 35 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 27,029

Otobanda Dehşet
2004 34 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 8,080
2004 34 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.2 1,297

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 34 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 11,712
2003 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 1,035

Suç Alemi
2003 33 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 5,136

Kurşun
2001 31 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.6 30,538
2001 31 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.5 8,639

Macera Peşinde
1999 29 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 2,351

Dünya Haritası
1999 29 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 3,873
1999 29 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.6 766

Gerçek Efsaneler
1998 28 Korku Yönetmen Asistanı 5.5 55,791

Sıkı Polis
1998 28 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 1,099
1998 28 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 2,715
1996 26 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 6,502

Kırmızı Leke
1995 25 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 13,651
1995 25 Dram Yönetmen Asistanı 4.1 181
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019