Giriş Kayıt
Victor Wood

Victor Wood (43)


Oyuncu

Victor Wood, 04 Ekim 1914 Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu.

Hills of Home (1948) yapımıyla biliniyor.

Victor Wood, 15 Temmuz 1958 tarihinde (43 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Ekim 1914
Ölüm Tarihi: 15 Temmuz 1958
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Diğer Bir İsmi: David Hydes
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1958 Dram Oyuncu 8.5 118
1956 42 Komedi Oyuncu 6.6 613
1953 39 Dram Oyuncu 6.8 399
1952 38 Dram Oyuncu 6.9 843
1952 38 Gizem Oyuncu 7.1 2,156

Kilimanjaro'nun Karları
1952 38 Macera Oyuncu 6.2 4,312
1951 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,195
1950 36 Dram Oyuncu 6.3 756

Elmas Hırsızları
1950 36 Suç Oyuncu 7.9 21,933
1948 34 Biyografi Oyuncu 6.4 2,500
1948 34 Komedi Oyuncu 7.0 804
1948 34 Biyografi Oyuncu 6.4 692
1947 33 Macera Oyuncu 6.6 1,099
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,870) The 100 (1,965) Mindhunter (1,931) La casa de papel (1,818) Legion (1,618) Preacher (1,596) The Terror (1,505) Chernobyl (1,340) Big Little Lies (1,297) The Big Bang Theory (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019