Giriş Kayıt
Robert Wolterstorff

Robert Wolterstorff (75)


Senarist, Yapımcı

Robert Wolterstorff, 18 Mart 1949 doğumlu senarist, yapımcı.

The Little Rascals (1994), Beyond Belief: Fact or Fiction (1997), Şahin (1985), Slappy and the Stinkers (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mart 1949
Diğer Bir İsmi: Bob Wolterstorf | Bob Wolterstorff | Robert A. Wol
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Dram Senarist 7.1 346
1998 49 Komedi Senarist
Yapımcı
5.0 1,391
1997 Gizem Senarist 7.9 5,490
1994 45 Komedi Senarist 6.3 56,615

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.2 36,696

Şahin
1985 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.7 3,614

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Senarist 6.6 3,856
1975 Komedi Senarist
Çeşitli
7.5 10,706
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film