Giriş Kayıt
Sven Wollter

Sven Wollter (89)


Oyuncu, Yapımcı

Sven Wollter, 11 Ocak 1934 Gothenburg, Västra Götalands län, İsveç doğumlu oyuncu, yapımcı.

Mannen på taket (1976), Änglagård (1992), Mannen från Mallorca (1984), En sång för Martin (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 1934
Doğum Yeri: Gothenburg, Västra Götalands län, İsveç
Diğer Bir İsmi: Sven Wolter
Takma İsmi: Rasken
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.85 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 88 Dram Oyuncu 6.5 468
2022 88 Animasyon Oyuncu 6.8 12,409

Bataklık
2019 Dram Oyuncu 7.4 22,840
2018 84 Komedi Oyuncu 5.8 865
2017 83 Komedi Oyuncu 6.5 4,761
2015 81 Dram Oyuncu 6.9 512
2012 78 Komedi Oyuncu 5.7 524

Cüceler Devlere Karşı: Gizli Oda
2008 74 Animasyon Oyuncu 5.0 2,055

Sevimli Gemi
2007 73 Animasyon Oyuncu 5.8 186
2006 72 Suç Oyuncu 6.1 359
2006 72 Suç Oyuncu 5.9 421
2006 72 Suç Oyuncu 5.8 462
2005 71 Suç Oyuncu 5.9 393
2005 71 Suç Oyuncu 5.8 436
2005 71 Suç Oyuncu 6.1 637

Bir Aşk Hikayesi
2001 67 Dram Oyuncu 6.8 982
2001 67 Suç Oyuncu 6.6 191
2001 67 Dram Oyuncu 6.9 1,208
2000 66 Suç Oyuncu 6.4 204

13. Savaşçı
1999 65 Aksiyon Oyuncu 6.6 126,597
1996 62 Dram Oyuncu 6.9 1,512
1995 61 Biyografi Oyuncu 4.8 137
1995 Suç Oyuncu 7.2 26
1994 60 Komedi Oyuncu 5.4 2,229
1992 News Oyuncu 4.3 380
1992 58 Komedi Oyuncu 6.4 4,891
1991 57 Yapımcı
Oyuncu
5.0 27
1988 54 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 115
1986 52 Suç Oyuncu 6.1 627

Kurban
1986 52 Dram Oyuncu 7.9 29,018
1984 50 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,075
1976 42 Aksiyon Oyuncu 7.3 4,364
1967 33 Dram Oyuncu 6.0 4,127
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023