Giriş Kayıt
Alex Winter

Alex Winter


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Alex Winter, oyuncu, yönetmen, yapımcı, senarist.

Sonya Dawson ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.Ramsey Naito ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Bill & Ted's Excellent Adventure (1989), Bill Ve Ted'in Maceraları (1991), Bill & Ted Face the Music (2020), Banking on Bitcoin (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alex Winter Esq. | Alexander Winter
2.0 (1 Oy)
  • Currently 40/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.3 1,301
2023 Suç Oyuncu    
2022 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.8 36
2022 Belgesel Oyuncu 7.8 641
2020 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.5 3,577
2020 Macera Yapımcı
Oyuncu
5.9 52,932
2020 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.0 2,007
2019 Belgesel Oyuncu 8.0 3,748
2019 Belgesel Oyuncu 7.2 1,422
2018 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.7 220
2018 Belgesel Oyuncu 8.1 2,583
2018 Korku Oyuncu 6.3 5,397
2018 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.1 1,717
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 1,425
2016 Belgesel Oyuncu 6.6 3,739
2015 Aksiyon Yönetmen 3.3 6,889
2015 Belgesel Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.9 9,635
2014 Belgesel Oyuncu
7.4 5,984
2014 Belgesel Oyuncu 7.3 507
2013 Belgesel Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.8 2,822

Piyano
2013 Müzik Oyuncu 5.9 19,608
2012 Komedi Yönetmen 4.3 1,031
2011 Komedi Yönetmen 5.7 1,754
2010 Komedi Yönetmen 8.3 58,012

Ben10: Uzaylı Kovanı
2009 Macera Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
4.6 5,432

Ben 10: Zamana Karşı Yarış
2007 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen
4.1 5,282
2003 Komedi Yönetmen 6.5 17,400

Tuhaf Bir Kiracı
1999 Dram Yönetmen
Oyuncu
Senarist
5.5 781

Minik Kahramanlar
1997 Komedi Oyuncu 5.9 23,593
1993 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
Senarist
6.4 8,125
1993 Komedi Oyuncu 6.6 30

Bill Ve Ted'in Maceraları
1991 Macera Oyuncu 6.3 80,961
1989 Komedi Oyuncu 5.8 1,089
1989 Macera Oyuncu 6.9 141,441

Kayıp Gençler
1987 Komedi Oyuncu 7.2 160,859
1985 Aksiyon Oyuncu 5.8 17,323
1981 News Oyuncu 3.6 2,759
- Aksiyon Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024