Giriş Kayıt
Katheryn Winnick

Katheryn Winnick


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Katheryn Winnick, oyuncu, yönetmen, yapımcı.

Vikingler (2013), Polar (2019), Big Sky (2020), Ölümcül Saplantı (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

9.6 (167 Oy)
  • Currently 191.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (82)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Aksiyon Oyuncu 5.7 43,192
2021 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.4 3,575
2020 Gerilim Oyuncu 4.8 9,788
2020 Suç Oyuncu 6.8 20,992
2019 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
6.4 14,443
2019 Aksiyon Oyuncu 6.3 98,880
2018 Suç Oyuncu 4.3 3,977
2017 Aksiyon Oyuncu 7.7 7,844

Kara Kule
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 145,754
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 625

Vikingler
2013 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
8.5 581,311
2013 Komedi Oyuncu 6.3 26,035

Erkek Aklı
2012 Komedi Oyuncu 4.6 5,718

Eski Dostlar
2012 Komedi Oyuncu 6.4 57,695
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 75
2011 Suç Oyuncu 4.7 4,613
2011 Gerilim Oyuncu 3.2 131

Albemuth Özgür Radyosu
2010 Dram Oyuncu 5.6 1,892
2010 Dram Oyuncu 5.8 55

Aşk Sarhoşu
2010 Komedi Oyuncu 6.7 223,912

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Oyuncu 5.4 96,043
2009 Komedi Oyuncu 6.4 10,219

Ölümcül Saplantı
2008 Korku Oyuncu 4.9 12,369

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Oyuncu 6.4 4,864
2007 Gizem Oyuncu 6.2 423

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Oyuncu 5.6 85,756
2006 Romantik Oyuncu 4.9 1,163

Kızlar Takımı
2006 Komedi Oyuncu 4.2 1,260
2005 Komedi Oyuncu 7.8 175,985
2005 Korku Oyuncu 4.2 12,949
2004 Komedi Oyuncu 5.5 3,884

Şeytan'ın Küçük Yardımcısı
2004 Komedi Oyuncu 5.3 6,512

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Oyuncu 6.8 381,718

Aşka İki Hafta
2002 Komedi Oyuncu 6.1 125,871
2001 Suç Oyuncu 7.6 27,834
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,305
1952 News Oyuncu 4.6 2,453
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024