Giriş Kayıt
Katheryn Winnick

Katheryn Winnick


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Katheryn Winnick, oyuncu, yönetmen, yapımcı.

Vikingler (2013), Polar (2019), Big Sky (2020), Ölümcül Saplantı (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

9.6 (167 Oy)
  • Currently 191.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (82)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Aksiyon Oyuncu 5.7 43,318
2021 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.4 3,592
2020 Gerilim Oyuncu 4.8 9,788
2020 Suç Oyuncu 6.8 20,992
2019 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
6.4 14,506
2019 Aksiyon Oyuncu 6.3 99,241
2018 Suç Oyuncu 4.3 3,989
2017 Aksiyon Oyuncu 7.7 7,893

Kara Kule
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 146,000
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 627

Vikingler
2013 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
8.5 584,859
2013 Komedi Oyuncu 6.3 26,067

Erkek Aklı
2012 Komedi Oyuncu 4.6 5,725

Eski Dostlar
2012 Komedi Oyuncu 6.4 57,809
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 76
2011 Suç Oyuncu 4.7 4,616
2011 Gerilim Oyuncu 3.2 131

Albemuth Özgür Radyosu
2010 Dram Oyuncu 5.6 1,899
2010 Dram Oyuncu 5.6 56

Aşk Sarhoşu
2010 Komedi Oyuncu 6.7 224,842

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Oyuncu 5.4 96,174
2009 Komedi Oyuncu 6.4 10,232

Ölümcül Saplantı
2008 Korku Oyuncu 4.9 12,392

Nietzsche Ağladığında
2007 Dram Oyuncu 6.4 4,885
2007 Gizem Oyuncu 6.2 425

Düş Yakamızdan
2006 Komedi Oyuncu 5.6 85,919
2006 Romantik Oyuncu 4.9 1,166

Kızlar Takımı
2006 Komedi Oyuncu 4.2 1,262
2005 Komedi Oyuncu 7.8 176,654
2005 Korku Oyuncu 4.2 13,003
2004 Komedi Oyuncu 5.5 3,895

Şeytan'ın Küçük Yardımcısı
2004 Komedi Oyuncu 5.3 6,529

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Oyuncu 6.8 383,124

Aşka İki Hafta
2002 Komedi Oyuncu 6.1 126,042
2001 Suç Oyuncu 7.6 27,935
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,320
1952 News Oyuncu 4.6 2,465
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024