Giriş Kayıt
Chill Wills

Chill Wills (76)


Oyuncu

Theodore Childress Wills, 17 Temmuz 1902 Seagoville, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

The Yearling (1946), The Deadly Companions (1961), Alamo Kalesindeki Adam (1953), The Wheeler Dealers (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

Chill Wills, 15 Aralık 1978 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Theodore Childress Wills
Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1902
Ölüm Tarihi: 15 Aralık 1978
Doğum Yeri: Seagoville, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: The Avalon Boys | Chill Wills and His Avalon Boys
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Oyuncu 7.6 89
1994 Belgesel Oyuncu 7.6 1,294
1977 75 Dram Oyuncu 5.5 951

Eski Dost
1973 71 Dram Oyuncu 7.4 16,561
1971 Belgesel Oyuncu 6.9 214
1970 68 Komedi Oyuncu 5.6 322
1970 68 Dram Oyuncu 6.9 596
1969 67 Komedi Oyuncu 6.2 475
1965 63 Komedi Oyuncu 6.2 1,403
1963 61 Dram Oyuncu 6.8 2,142
1963 61 Komedi Oyuncu 6.6 1,008
1963 61 Komedi Oyuncu 7.2 11,712
1961 59 Western Oyuncu 6.1 1,855
1960 58 Komedi Oyuncu 6.7 2,155
1960 58 Aksiyon Oyuncu 6.9 13,284
1960 Macera Oyuncu 7.7 1,215
1959 Dram Oyuncu 8.0 2,837
1958 56 Western Oyuncu 6.9 750
1957 55 Western Oyuncu 6.2 623
1957 55 Western Oyuncu 6.1 418

Devlerin Aşkı
1956 54 Dram Oyuncu 7.7 31,421
1956 54 Macera Oyuncu 6.0 180
1955 Dram Oyuncu 7.9 4,504
1955 53 Komedi Oyuncu 5.9 527
1955 53 Müzik Oyuncu 5.4 140
1953 51 Macera Oyuncu 6.6 250
1953 51 Müzikal Oyuncu 6.4 540

Kurt Pınarı
1953 51 Western Oyuncu 6.8 554

Alamo Kalesindeki Adam
1953 51 Western Oyuncu 6.5 1,481
1953 51 Suç Oyuncu 6.9 1,010
1952 50 Western Oyuncu 6.2 138
1952 50 Komedi Oyuncu 6.4 350
1951 49 Aksiyon Oyuncu 6.5 425
1951 49 Komedi Oyuncu 6.4 357

Aslanlar Diyarı
1950 48 Romantik Oyuncu 7.2 12,823
1950 48 Western Oyuncu 5.4 165
1950 48 Komedi Oyuncu 6.5 972

Zor Seçim
1950 48 Aksiyon Oyuncu 5.7 373
1949 47 Aksiyon Oyuncu 6.2 935
1948 46 Komedi Oyuncu 6.7 690
1948 46 Dram Oyuncu 6.9 128
1946 44 Dram Oyuncu 7.2 4,965
1946 44 Komedi Oyuncu 7.1 3,197

Kıskanç Kadın
1945 43 Dram Oyuncu 7.7 9,776
1945 43 Komedi Oyuncu 5.9 206

St. Louis'de Buluşalım
1944 42 Aile Oyuncu 7.6 18,399
1944 42 Dram Oyuncu 7.1 238
1943 41 Dram Oyuncu 7.1 438
1943 41 Müzikal Oyuncu 6.5 763
1942 40 Aksiyon Oyuncu 6.7 499
1942 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,947
1941 39 Western Oyuncu 5.8 650

Çöl Devleri
1941 39 Tarihi Oyuncu 6.8 2,151
1940 38 Komedi Oyuncu 5.6 157
1940 38 Dram Oyuncu 7.4 4,508
1940 38 Macera Oyuncu 7.1 2,839
1939 37 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,439
1939 37 Dram Oyuncu 6.0 129
1938 36 Komedi Oyuncu 7.6 3,140
1937 35 Komedi Oyuncu 7.7 7,080
1936 34 Komedi Oyuncu 6.5 270
1934 32 Komedi Oyuncu 7.3 4,557
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019