Giriş Kayıt
Scot Williams

Scot Williams (46)


Oyuncu, Yapımcı

Scot Williams, 29 Kasım 1972 Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

Acemi Soyguncular (2014), Sonu Olmayan Yol (2008), The Crew (2008), K-Shop (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Kasım 1972
Doğum Yeri: Liverpool, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Scott Williams
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 45 Dram Oyuncu 6.9 457
2016 44 Gerilim Oyuncu 6.0 1,121
2015 43 Komedi Oyuncu 3.9 185

Acemi Soyguncular
2014 42 Aksiyon Oyuncu 6.6 32,733
2012 40 Suç Oyuncu 4.7 760
2010 38 Korku Oyuncu 4.3 400
2009 37 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,862
2009 37 Romantik Yapımcı
Oyuncu
6.1 97

Sonu Olmayan Yol
2008 36 Suç Oyuncu 6.9 3,371
2008 36 Suç Oyuncu 6.0 2,538
2007 Dram Oyuncu 7.0 1,065
2005 33 Dram Oyuncu 6.3 183
2004 32 Gerilim Oyuncu 4.8 258
2003 31 Macera Oyuncu 6.8 1,037
2000 Dram Oyuncu 4.9 953
1996 24 Dram Oyuncu 8.1 696
1994 22 Biyografi Oyuncu 6.7 5,439
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,271
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019