Giriş Kayıt
Guy Williams

Guy Williams (99)


Oyuncu

Armando Joseph Catalano, 14 Ocak 1924 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Lost in Space (1965), Zorro (1957), The Sign of Zorro (1958), Kaptan Sinbad (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Armando Joseph Catalano
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1924
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Guido
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Roger Ve Ben
1989 65 Belgesel Oyuncu 7.5 26,922
1965 Macera Oyuncu 7.2 8,121

Kaptan Sinbad
1963 39 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,009
1962 38 Macera Oyuncu 6.3 340
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 9,875
1958 34 Macera Oyuncu 6.9 1,126
1957 Macera Oyuncu 8.2 3,760
1957 33 Korku Oyuncu 5.1 2,725
1955 31 Tarihi Oyuncu 6.3 1,677
1955 31 Dram Oyuncu 5.3 391
1955 31 Biyografi Oyuncu 6.4 370
1954 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,081

Sihirli Kılıç
1953 29 Macera Oyuncu 5.6 784

Alamo Kalesindeki Adam
1953 29 Western Oyuncu 6.4 2,012

Aşk Yaraları
1953 29 Dram Oyuncu 7.0 2,024
1953 29 Komedi Oyuncu 6.4 343

Sevimli Kumarbaz
1953 29 Macera Oyuncu 6.7 752

2 Kafadar Tokyo Batakhanelerinde
1952 28 Komedi Oyuncu 6.7 51
1952 28 Komedi Oyuncu 5.1 155
1947 23 Biyografi Oyuncu 6.6 687
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023