Giriş Kayıt
Tom Wilkinson

Tom Wilkinson


Oyuncu

Tom Wilkinson, oyuncu.

1988 yılının Ocak ayında Diana Hardcastle ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Bitirim İkili (1998), RocknRolla (2008), Operasyon Valkyrie (2008), Aşık Shakespeare (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas Wilkinson
8.5 (11 Oy)
  • Currently 171/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Aksiyon Oyuncu 5.3 21,238
2021 Dram Oyuncu 6.0 984
2020 Dram Oyuncu 7.5 8,807
2018 Dram Oyuncu 6.7 4,135

Garantili Ölüm: Yoksa Paran İade
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 6,790

Mutlu Prens
2018 Biyografi Oyuncu 6.3 5,874
2018 Biyografi Oyuncu 6.2 11,826
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.8 33,441
2016 Biyografi Oyuncu 7.3 162,871
2016 Biyografi Oyuncu 6.8 23,495

Aşkın Seçimi
2016 Dram Oyuncu 6.5 45,760
2016 Komedi Oyuncu 6.9 13,215
2015 Komedi Oyuncu 5.6 11,914
2015 Suç Oyuncu 6.0 114
2015 Komedi Oyuncu 7.3 24,243

İşimiz İş
2015 Komedi Oyuncu 5.4 35,122

Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Oyuncu 7.5 95,434

Ölümcül Oyun
2014 Aksiyon Oyuncu 5.5 17,261

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Oyuncu 8.1 885,771
2013 Dram Oyuncu 7.3 33,115

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Oyuncu 6.4 244,393
2013 Gerilim Oyuncu 6.1 5,837
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 7,729
2012 Suç Oyuncu 5.6 10,268
2012 Belgesel Oyuncu 6.4 264

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 528,152
2011 Animasyon Oyuncu 7.1 3,828

Hayatımın Tatili
2011 Komedi Oyuncu 7.2 99,412
2011 Dram Oyuncu 7.6 7,689

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Oyuncu 5.8 164,639
2010 Komedi Oyuncu 6.1 21,336

Suikast
2010 Suç Oyuncu 6.9 29,983

Sır
2010 Gerilim Oyuncu 6.8 71,841
2010 Animasyon Oyuncu 5.2 1,450

Hayalet Yazar
2010 Suç Oyuncu 7.2 170,765

Yayazula
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 7,705
2009 Suç Oyuncu 5.8 7,130

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Oyuncu 6.1 52,225
2008 Dram Oyuncu 7.3 13,588

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Oyuncu 7.1 259,075
2008 Dram Oyuncu 5.4 330
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 264,843
2008 Biyografi Oyuncu 8.4 36,565
2008 Oyuncu 6.8 1,665

Cassandra'nın Rüyası
2007 Suç Oyuncu 6.6 53,835

Avukat
2007 Suç Oyuncu 7.2 173,989
2007 Komedi Oyuncu 6.6 7,219

Son Öpücük
2006 Komedi Oyuncu 6.4 42,248
2006 Komedi Oyuncu 5.7 730

Ayrılık Yalanları
2005 Dram Oyuncu 6.4 4,643

Şeytan Çarpması
2005 Dram Oyuncu 6.7 139,994

Ripley Yeraltında
2005 Suç Oyuncu 6.0 2,779

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,577,151
2005 Komedi Oyuncu 5.8 1,213

Sil Baştan
2004 Dram Oyuncu 8.3 1,077,052

Gizemli Kadın
2004 Dram Oyuncu 6.4 14,097

Sahne Güzeli
2004 Dram Oyuncu 7.1 10,735
2004 Komedi Oyuncu 7.0 33,777

İnci Küpeli Kız
2003 Biyografi Oyuncu 6.9 82,628
2003 Dram Oyuncu 7.1 3,484

Mayıs Meleği
2002 Dram Oyuncu 6.9 988
2002 Komedi Oyuncu 6.8 24,724
2002 Biyografi Oyuncu 7.4 7,033
2002 Belgesel Oyuncu 5.2 84
2002 Aile Oyuncu 5.9 1,200

Yatak Odasında
2001 Suç Oyuncu 7.4 42,413

Kara Şövalye
2001 Macera Oyuncu 4.9 43,276

Çılgın Kovalamaca
2000 Komedi Oyuncu 6.0 4,339

Vatansever
2000 Aksiyon Oyuncu 7.2 293,302
2000 Suç Oyuncu 6.0 4,321
1999 Dram Oyuncu 7.7 5,031
1999 Dram Oyuncu 6.7 14,552
1999 Biyografi Oyuncu 6.9 1,462
1998 Dram Oyuncu 6.2 3,153

Aşık Shakespeare
1998 Komedi Oyuncu 7.1 234,208

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Oyuncu 7.0 294,335

Oscar Ve Lucinda
1997 Dram Oyuncu 6.5 7,190

Anadan Doğma
1997 Komedi Oyuncu 7.2 114,055

Smilla Ve Karlar
1997 Aksiyon Oyuncu 6.3 15,206
1997 Biyografi Oyuncu 6.9 18,116

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Oyuncu 6.8 65,921

Aşk Ve Yaşam
1995 Dram Oyuncu 7.7 125,596
1994 Dram Oyuncu 7.1 11,026

İş Aşk Olunca
1994 Komedi Oyuncu 5.5 497

Jutland Prensi
1994 Macera Oyuncu 5.4 2,463

Babam İçin
1993 Biyografi Oyuncu 8.1 186,979
1991 Dram Oyuncu 6.5 92
1991 Suç Oyuncu 8.3 9,206
1990 Dram Oyuncu 6.6 739
1988 Dram Oyuncu 6.8 500
1985 Suç Oyuncu 7.6 2,292
1985 Dram Oyuncu 6.5 1,763
1981 News Oyuncu 3.6 2,763
1976 Dram Oyuncu 6.3 194
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024