Giriş Kayıt
Linden Wilkinson

Linden Wilkinson


Oyuncu, Senarist

Linden Wilkinson, oyuncu, senarist.

Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Oyuncu 7.4 1,584
2000 Suç Oyuncu 5.1 1,431
2000 Komedi Oyuncu 7.1 2,872

Ben Şahsen Bizzat Kendim
1999 Komedi Oyuncu 6.5 2,469
1997 Komedi Oyuncu 6.0 590
1996 Aksiyon Oyuncu 6.9 589
1994 Belgesel Oyuncu 5.9 26
1989 Dram Oyuncu 7.0 99

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.1 5,111
1986 Tarihi Oyuncu 6.0 113
1985 Oyuncu 7.8 58
1981 Dram Senarist
Oyuncu
6.7 376
Dizi Altyazıları
Mindhunter (2,348) Game of Thrones (2,335) The 100 (1,858) Legion (1,756) Preacher (1,630) La casa de papel (1,563) The Terror (1,301) Chernobyl (1,183) Big Little Lies (1,148) The Big Bang Theory (1,077)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019