Giriş Kayıt
Sean Whitley

Sean Whitley


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Sean Whitley, senarist, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Çeşitli 6.5 90
2016 Belgesel Senarist
Yapımcı
7.5 71
2015 Suç Yapımcı 7.3 291
2015 Animasyon Senarist 6.3 1,745
2014 Animasyon Senarist 7.1 2,924
2014 Animasyon Senarist 6.6 743
2014 Animasyon Senarist 6.1 183
2013 Aksiyon Senarist 6.9 801
2013 Animasyon Senarist 5.3 184

Ejderha Çağı: Arayıcı'nın Yükselişi
2012 Animasyon Senarist 5.7 3,088
2011 Dram Senarist 6.2 407
2011 Animasyon Senarist 6.9 1,961
2010 Animasyon Senarist 6.4 684
2010 Animasyon Senarist 7.7 1,143

Efsane Doğuyor: Ip Man
2010 Aksiyon Senarist 7.0 32,805
2009 Animasyon Senarist 7.5 1,363
2009 Animasyon Senarist 6.9 578
2009 Animasyon Senarist    
2008 Animasyon Senarist    
2007 Animasyon Senarist 7.7 12,526
2007 Animasyon Senarist 8.1 2,421
2006 Animasyon Senarist 7.8 2,173
2006 Animasyon Senarist 6.7 859
2006 Animasyon Senarist 7.2 1,365
2005 Animasyon Senarist 8.5 14,688
2005 Animasyon Senarist 6.5 285
2005 Animasyon Senarist 7.1 2,904
2005 Animasyon Senarist    
2003 Animasyon Senarist
Oyuncu
6.9 373
2002 Animasyon Senarist 7.0 292
2000 Animasyon Oyuncu 7.2 1,331
1999 Animasyon Senarist 9.0 240,531
1996 Animasyon Oyuncu 8.8 148,954
1996 Animasyon Çeşitli 7.8 4,512
1989 Animasyon Oyuncu 8.8 88,391
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film