Giriş Kayıt
Dennis M. White

Dennis M. White


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Yapım Yöneticisi

Dennis M. White, yönetmen asistanı, yönetmen, yapım yöneticisi.

Yedek Kulübesi (2006), Newsies (1992), NYPD Blue (1993), Revenge of the Ninja (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dennis Mason White | Dennis White
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 45,991
2006 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 1,057
2005 Suç Yönetmen Asistanı 8.0 5,719
2005 Suç Yönetmen Asistanı 6.9 24,320
1994 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 244
1993 Korku Yönetmen Asistanı 6.0 1,701
1993 Suç Yönetmen
Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
7.5 10,708
1992 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 17,462
1991 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 2,429

Bekarın Derdi
1991 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 9,349

Çocuk Oyunu 2
1990 Korku Yönetmen Asistanı 5.8 40,922
1990 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 19
1989 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 6,505
1988 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 286
1987 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.6 616
1986 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 2,193

Marslı İstilacılar
1986 Korku Yönetmen Asistanı 5.5 7,026
1985 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 2,603
1984 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 1,085
1983 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 3,977
1982 Korku Yönetmen Asistanı 5.7 2,166
1980 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.3 1,994
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019