Giriş Kayıt
Tom Weston

Tom Weston


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt

Tom Weston, kameraman, görüntü yönetmeni, görsel efekt.

Stardust Memories (1980), (2013) Kara Liste (2013), (1998) Sex and the City (1998), (2005) Sahne Ateşi (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas G. Weston | Thomas Weston | Tom G. Weston
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Liste
2013 Suç Kameraman 8.0 162,566
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 7,162

Güzel Günler
2010 Suç Kameraman 6.3 50,032
2010 Komedi Kameraman 4.6 653

Acı Bir Hayat Öyküsü
2009 Dram Kameraman 7.3 100,780

Ben Efsaneyim
2007 Dram Kameraman 7.2 640,084

Tetikçi
2007 Aksiyon Kameraman 7.2 293,914
2007 Kameraman 7.7 1,636

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Kameraman 6.2 22,758

Benimle Dans Et
2006 Suç Kameraman 6.5 105,029
2006 Komedi Kameraman 6.1 10,334

Pembe Panter
2006 Macera Kameraman 5.6 76,502

Sahne Ateşi
2005 Suç Kameraman 7.3 36,907

Kanlı Sokaklar 2
2005 Müzikal Kameraman 4.6 1,321
2005 Dram Kameraman 5.4 2,957

Mançuryalı Aday
2004 Dram Kameraman 6.6 98,072

Tanrılar Ve Generaller
2003 Dram Kameraman 6.4 14,611

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Kameraman 6.3 37,419
2001 Fantastik Kameraman 6.9 235,858

Sakın Konuşma
2001 Suç Kameraman 6.3 46,126

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Kameraman 5.5 14,219
2001 Dram Kameraman 7.3 294
2000 Komedi Kameraman 4.7 186

Aydaki Adam
1999 Biyografi Kameraman 7.4 117,438

Büyük Kahuna
1999 Dram Kameraman 6.6 13,372
1999 Suç Görüntü Yönetmeni
Kameraman
8.0 70,060
1998 Komedi Kameraman 7.1 97,217
1998 Aksiyon Kameraman 5.4 7,964
1998 Belgesel Kameraman 7.1 234

Vücut Dili
1997 Komedi Kameraman 6.4 36,478

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Kameraman 5.8 9,430

Bir Dilek Tut
1997 Komedi Kameraman 5.4 4,898

Ortak
1996 Komedi Kameraman 6.1 7,081

Günışığı
1996 Aksiyon Kameraman 5.9 61,973

Maksimum Risk
1996 Aksiyon Kameraman 5.5 18,850

Bağımlılar
1995 Dram Kameraman 6.3 908

Sen Nereden Çıktın?
1991 Aksiyon Kameraman 6.4 17,132
1989 Komedi Görsel Efekt 4.4 1,158
1989 Dram Kameraman 5.2 612

Uzay Yolu V: Son Sınır
1989 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 52,271
1989 Aksiyon Kameraman 5.6 5,899
1982 Komedi Kameraman 7.1 17,524
1980 Komedi Kameraman 7.3 19,688
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,720) The 100 (1,644) 13 Reasons Why (1,203) Yellowstone (1,156) Fear the Walking Dead (1,121) Preacher (1,081) Euphoria (1,074) La casa de papel (1,056) Legion (993) The Big Bang Theory (919)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019