Giriş Kayıt
Michael Weston

Michael Weston (45)


Oyuncu

Michael Rubinstein, 25 Ekim 1973 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Priscilla Ahn ile evlendi.

Kadavra (2008), Taze Gelin Şaşkın Damat (2006), Houdini and Doyle (2016), Wishcraft (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Rubinstein
Doğum Tarihi: 25 Ekim 1973
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Rubenstein | Michael Rubinstein | Mike Wes
Burcu: Akrep
7.7 (3 Oy)
  • Currently 153.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 45 Suç Oyuncu 4.1 1,771
2018 Dram Oyuncu 7.5 14,218
2017 Gerilim Çeşitli 4.7 212
2016 Suç Oyuncu 7.3 2,489
2015 42 Komedi Oyuncu 5.4 2,057
2015 42 Komedi Oyuncu 5.4 1,317

Keşke Burada Olsam
2014 41 Komedi Oyuncu 6.7 35,096
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,319
2013 40 Komedi Oyuncu 5.1 1,207
2013 40 Dram Oyuncu 6.9 40
2012 39 Dram Oyuncu 5.8 1,988
2012 Suç Oyuncu 7.9 95,420

Özgür Sanatlar
2012 39 Komedi Oyuncu 6.7 34,316
2011 38 Komedi Oyuncu 6.6 475

İyi Günde Kötü Günde
2011 38 Komedi Oyuncu 4.9 8,693
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 61,982

Oyuncu
2009 36 Aksiyon Oyuncu 5.8 125,306

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 36 Aksiyon Oyuncu 6.2 132,769

Devlet Oyunları
2009 36 Suç Oyuncu 7.1 128,192

Kadavra
2008 35 Suç Oyuncu 6.0 29,681

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 33 Komedi Oyuncu 5.6 14,520

Son Öpücük
2006 33 Komedi Oyuncu 6.4 40,025
2006 Komedi Oyuncu 8.3 78,113

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 356,509

Çılgın Kuzenler
2005 32 Aksiyon Oyuncu 5.1 72,817
2005 Komedi Oyuncu 8.8 308,731

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.7 381,560
2004 31 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,109

Eve Dönüş
2004 31 Komedi Oyuncu 7.4 201,883

Şeref Ve Cesaret
2002 29 Dram Oyuncu 6.3 48,774
2002 29 Korku Oyuncu 5.2 1,683
2001 Komedi Oyuncu 8.3 225,290
2001 Komedi Oyuncu 8.7 111,857

Çıtır Kızlar
2000 27 Komedi Oyuncu 5.7 101,584

Şanslı Sayılar
2000 27 Komedi Oyuncu 5.0 9,440
2000 27 Komedi Oyuncu 5.2 11,484
1999 Suç Oyuncu 8.0 70,038

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 46,682
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,073) The 100 (1,690) Fear the Walking Dead (1,326) Euphoria (1,304) La casa de papel (1,288) The Big Bang Theory (1,138) Chernobyl (1,117) Legion (1,047) Mindhunter (1,009) Big Little Lies (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019