Giriş Kayıt
Steven Wendland

Steven Wendland


Yapımcı, Görsel Efekt

Steven Wendland, yapımcı, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sihirli Balerin
2013 Animasyon Yapımcı 5.6 1,128

Barbie: Yılbaşı Partisi
2011 Animasyon Yapımcı 5.7 740

Küçük Kardeşim 3
2005 Animasyon Yapımcı 4.2 3,444
2003 Macera Yapımcı 7.0 4,297

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 78,268
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019