Giriş Kayıt
Chris Weitz

Chris Weitz (54)


Yapımcı, Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Christopher John Weitz, 30 Kasım 1969 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, senarist, yönetmen, oyuncu.

Mercedes Martinez ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Amerikan Pastası (1999), Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay (2009), Bir Erkek Hakkında (2002), Altın Pusula (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher John Weitz
Doğum Tarihi: 30 Kasım 1969
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.84 m
5.5 (2 Oy)
  • Currently 110/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 54 Biyografi Senarist 6.9 16,349
2023 54 Komedi Yapımcı 6.3 1,475

Yaratıcı
2023 54 Aksiyon Senarist 6.8 146,847
2023 54 Komedi Yapımcı 5.7 13,395
2022 53 Komedi Yapımcı 6.1 1,603
2022 53 Macera Senarist
Yapımcı
5.1 42,284

Elveda
2019 50 Komedi Yapımcı 7.5 71,300
2018 49 Biyografi Yönetmen 6.6 49,032
2018 49 Korku Yapımcı 4.3 65
2018 49 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.3 34,626
2017 48 Komedi Yapımcı 4.8 1,183

Aramızdaki Sözler
2017 48 Aksiyon Senarist 6.4 80,979
2017 48 Dram Yapımcı 7.2 21,027

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 47 Aksiyon Senarist 7.8 688,006
2016 47 Komedi Yapımcı 6.1 10,974

Sindirella
2015 46 Dram Senarist 6.9 191,038
2015 46 Komedi 6.7 16,936
2014 Komedi Senarist 7.4 8,815
2014 45 Komedi 6.2 15,674
2013 44 Belgesel Yapımcı 6.2 593

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 43 Komedi Yapımcı 6.7 224,030

Daha İyi Bir Hayat
2011 42 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.2 16,551
2010 Dram Yapımcı 6.9 905

Tek Başına Bir Adam
2009 40 Dram Yapımcı 7.5 117,861

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 40 Macera Yönetmen 4.8 300,482

Ateşli Gençlik
2009 40 Komedi 6.4 76,159

Nick ve Norah'nın Bitmeyen Şarkıları
2008 39 Komedi Yapımcı 6.6 95,426

Altın Pusula
2007 38 Macera Yönetmen
Senarist
6.1 196,995

Amerikan Rüyaları
2006 37 Komedi Yapımcı 5.5 25,240

Parlak Zeka
2006 37 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.6 3,491
2005 36 Komedi 5.1 2,460

Bay ve Bayan Smith
2005 36 Aksiyon Oyuncu 6.5 542,677

Babamın Kabusu
2004 35 Komedi Yapımcı 6.5 56,522

Amerikan Pastası Düğün
2003 34 Komedi Yapımcı 6.3 217,450

Bir Erkek Hakkında
2002 33 Komedi Yönetmen
Senarist
7.1 191,808

İyi Bir Kız
2002 33 Komedi 6.4 47,472

Amerikan Pastası 2
2001 32 Komedi Yapımcı 6.4 270,539

İkinci Şans
2001 32 Komedi Yönetmen 5.4 24,806

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 31 Komedi Senarist 4.5 53,337

Kırık Kalpler Kulübü: Bir Romantik Komedi
2000 31 Komedi Oyuncu 6.9 8,197
2000 31 Komedi Oyuncu 6.6 5,893

Amerikan Pastası
1999 30 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
7.0 434,402

Karınca Z
1998 29 Animasyon Senarist 6.5 164,220
1991 News Oyuncu 7.0 335
1981 News Oyuncu 3.6 2,775
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024