Giriş Kayıt
Harry Webster

Harry Webster (84)


Oyuncu

Harry Webster, 19 Şubat 1915 Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu.

I See a Dark Stranger (1946) yapımıyla biliniyor.

Harry Webster, 26 Şubat 1999 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Şubat 1915
Ölüm Tarihi: 26 Şubat 1999
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Diğer Bir İsmi: Harry Webster CBE
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Banliyö
1996 81 Komedi 6.7 10,768

Uzak Ufuklar
1992 77 Macera Oyuncu 6.6 68,579
1990 75 Dram Oyuncu 6.6 741
1988 73 Dram Oyuncu 7.2 1,245
1985 70 Dram Oyuncu 6.5 872
1978 Aile Oyuncu 7.1 1,674
1973 Suç Oyuncu 7.8 994
1970 Dram Oyuncu 7.8 403
1962 47 Macera Oyuncu 7.1 3,053
1946 31 Dram Oyuncu 7.0 1,797
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film