Giriş Kayıt
Timothy Watson

Timothy Watson


Oyuncu

Timothy Watson, oyuncu.

The Tenth Man (1988), (2011) Kahramanlar Çağı (2011), (2010) James Bond 007: Blood Stone (2010), (2015) Arthur & George (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tim Watson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 6.8 489
2017 Aksiyon Oyuncu 8.3 502
2015 Suç Oyuncu 7.3 7,781
2015 Aksiyon Oyuncu 9.7 13,381
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 1,013
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,500
2013 Dram Oyuncu 7.6 13,169
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 13,531
2012 Aksiyon Oyuncu 6.2 416
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 2,411

Kahramanlar Çağı
2011 Aksiyon Oyuncu 5.6 9,159
2011 Aksiyon Oyuncu 8.9 3,824
2011 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,078
2011 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,405
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,020
2010 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,822
2010 Macera Oyuncu 7.4 2,268
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 6,626
2009 Macera Oyuncu 7.6 367
1990 Dram Oyuncu 6.3 395
1988 Dram Oyuncu 6.9 1,136
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,278
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,910) The 100 (1,699) Fear the Walking Dead (1,369) Euphoria (1,354) La casa de papel (1,166) The Big Bang Theory (1,095) Chernobyl (1,075) 13 Reasons Why (1,049) Yellowstone (1,021) Legion (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019