Giriş Kayıt
Emma Watson

Emma Watson


Oyuncu

Emma Watson, oyuncu.

Harry Potter ve Sırlar Odası (2002), Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (2010), Güzel ve Çirkin (2017), Küçük Kadınlar (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Em
9.4 (221 Oy)
  • Currently 187.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (200)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Reality-TV Oyuncu 5.0 72
2022 Belgesel Oyuncu 8.3 14,189
2021 Müzik Oyuncu 8.6 237

Küçük Kadınlar
2019 Dram Oyuncu 7.8 244,885
2017 Dram Oyuncu 5.4 100,234

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Oyuncu 7.1 334,145

Koloni
2015 Dram Oyuncu 7.0 57,126

Korku Terapisi
2015 Korku Oyuncu 5.6 42,545

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 266,878
2014 Komedi Oyuncu 5.7 317
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 940

Buraya Kadar
2013 Komedi Oyuncu 6.6 434,502

Pırıltılı Hayatlar
2013 Biyografi Oyuncu 5.6 92,158

Saksı Olmanın Faydaları
2012 Dram Oyuncu 7.9 547,373
2012 Müzik Oyuncu 6.5 264

Marilyn ile Bir Hafta
2011 Biyografi Oyuncu 6.9 89,569

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 946,771
2011 Oyuncu 5.3 447

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Oyuncu 7.7 598,351

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Oyuncu 7.6 594,796
2009 Oyuncu 5.8 513

Despero
2008 Macera Oyuncu 6.1 39,904

Bale Ayakkabıları
2007 Dram Oyuncu 6.6 9,166

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Oyuncu 7.5 632,396
2007 Belgesel Oyuncu 7.3 155

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Oyuncu 7.7 680,697
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 442

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Oyuncu 7.9 690,698
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,584

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Oyuncu 7.4 691,507

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Oyuncu 7.6 854,994
2001 Belgesel Oyuncu 6.4 175
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 253
1996 News Oyuncu 3.2 919
1994 News Oyuncu 3.2 955
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,276
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,917
1991 News Oyuncu 7.0 335
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,302
1981 News Oyuncu 3.6 2,760
1952 News Oyuncu 4.6 2,452
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024