Giriş Kayıt
Tokuko Watanabe

Tokuko Watanabe (73)


Oyuncu

Tokuko Watanabe, 19 Aralık 1949 Osaka, Japonya doğumlu oyuncu.

Dannoura yomakura kassenki (1977) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1949
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 61 Dram Oyuncu 7.0 259
1999 50 Oyuncu 7.1 122
1981 32 Dram Oyuncu 6.3 29
1979 30 Oyuncu 6.5 93
1978 29 Korku Oyuncu 5.4 188
1977 28 Dram Oyuncu 6.0 84
1977 28 Suç Oyuncu 4.7 74
1977 28 Biyografi Oyuncu 6.7 100
1976 27 Dram Oyuncu 4.8 61
1976 27 Suç Oyuncu 5.8 467
1974 25 Oyuncu 5.9 22
1972 23 Dram Oyuncu 7.2 97
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023